Skab dine egne HverdagsGlimt

Har du brug for et FriRum?
Hvor du kan fordybe dig og blive inspireret
til at skabe dine egne unikke HverdagsGlimt i en lille gruppe.

Dette kursus er til dig som gerne vil fordybe dig i en kunstnerisk proces ved at fortælle små historier fra dit hjertes skatkammer, Målet er at du får skabt din egen kunstbog med udgangspunkt i personlige hverdags-oplevelser.

HverdagsGlimt er stemninger du i dagens løb berøres af. Det kan være alt fra en forløsende sætning, en udsigt, bare tæer i græsset, en scene fra en film, en lysstråle som rammer en skål, et kys etc.  Alt hvad dit hjerte bliver ramt af, er ingredienser til at skabe stemninger som siden omsættes til billeder i kunstbogen.

Kunstbøgerne er langt fra en klassisk bog men tager udgangspunkt i dig og dine historier og bliver derfor små individuelle værker som er både personlige, utraditionelle og autentiske.

Processen handler om at skabe ro til fordybelsen så du derved kan åbne op for de forskellige sanser som gør at du kan få udtrykt dine egen Glimt i form og farver.

 

Ugekursus:

Tid: 5 hverdage

Dato: d.17.9- 21.9 mandag - fredag kl. 10-16 fredag kl. 10-15

Pris: 3.000 kr.

Antal deltagere: max.6

 

Alt kan bruges af materialer så hvis du har noget du særligt er glad for så tag det med. Det kan være alt fra noter, papir, tapet, stofrester, etc.

Alt er tilladt og det eneste krav er at du fortæller dine Glimt fra hjertet for der er ingen præstationskrav - det skal ikke se ud på en bestemt måde da udtrykket skal understøtte din historie. Din bog bliver sjovere at skabe og mere værdifuld både for dig selv og andre.

Hele processen krydres med gode snakke om hvad HverdagsGlimt betyder for os. Ideén er at øge bevidstheden om hvor smuk vores hverdag er.

Resultatet bliver en meget personlig og individuel bog med små autentiske HverdagsGlimt som også kan tages frem på de grå dage.: -)

 

 

 

Weekendkursus:

Dato: d.28.9-30.9 fra fredag kl.16-21, lørdag kl.9.30-16 og søndag kl. 9.30-15

Pris: 1.800 kr. inkl. Materialer, te og kaffe, frugt og kage

Antal deltagere: max. 6

Miniworkshop 4 timer

Har du brug for et FriRum?

På mine Mini-workshops er der plads til at være den du er,

blive rørt og inspireret, omsætte stemninger til billeder

så du kan skabe dine egne smukke HverdagsGlimt.

Når du arbejder med HverdagsGlimt, får du omsat de stemninger, som du i dagens løb berøres af. Det kan være alt fra en forløsende sætning, en udsigt, bare tæer i græsset, en scene fra en film, en lysstråle som rammer en skål, et kys etc. Alt hvad dit hjerte bliver ramt af, er ingredienser, som skaber stemninger, som du her omsætter til små billeder.

På disse korte workshops er billedernes størrelse på10x10 cm, som du fylder med dine egne stemninger.

Pris: 600 kr. – inkl. vand, kaffe og te samt materialer.

Vælger du et forløb på 3 gange, er den samlede pris kun 1.500 kr.

Med et Glimt

MetteBoe

Dato:

Tirsdag d.15. maj  kl.17-21.

Onsdag d.16. maj  kl. 9-13

Mandag d.28. maj  kl.17-21

Sted: KunstRummet - Strand Allé 21- 5240 Odense NØ

Kontakt mig gerne på 2860 2696 ved tilmelding eller hvis du ønsker mere information.