VirksomhedsGlimt

Få dine kunder til at komme helt tæt på

04 150 dpi

03 blå bor72

17

61web

12 rundsav 72 dpi

131web

HverdagsGlimt (2)

33

78 w 72 dpi

32 Lnkedin

71web

markise rød

Jeg gør det almindelige ekstraordinært. Det er unikt, kunstnerisk og afspejler en stemning i jeres virksomhed. Jeg finder poesien i jeres hverdag så i kan opleve stoltheden over at se alle de skæve, smukke og skarpe kompositioner, som findes på jeres arbejdsplads men som i ikke længere lægger mærke til.

Jeg vil glæde mig til at gå på opdagelse i jeres virksomhed og finde de oversete detaljer og omsætte dem til fotos eller collages. For selv den mindste detalje har betydning. Nærbilledernes skarpe motiver er velegnede til markedsføring – både eksternt og internt. Collagerne skaber poesi og nysgerrighed og vil med fordel højne en stemning i et mødelokale, i korridorgange, reception eller i en kantine.

Det kan du bruge mine billeder til

Det vigtigste er at der er en historie at fortælle. Billederne kan omsættes til et spændende blikfang i jeres markedsføringsstrategi. Få ny inspiration og stolthed over jeres vante omgivelser. Der vil opstå nye snakke og dermed nye historier internt gennem billederne. Det vil pirre fantasien og nysgerrigheden hos jeres kunder samt åbne for en god dialog om produkter og værdier.